Crenvusti umpluti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 3144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crenvusti
  • cascaval
  • mustar
  • felii de sunculita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti umpluti:

Crenvustii se taie in doua pe lungime, dar nu de tot, in partea de jos cele 2 jumatati vor ramane prinse.

Interiorul il ungem cu mustar, apoi il umplem cu fasii de cascaval. Cu o felie de sunculita taiata subtire prindem crenvusti-ul la mijloc, ca o panglica.

Ii aseazam intr-o forma termorezistenta si ii dam la cuptor la foc mediu spre mare, timp de 10 minute, pana se rumenesc putin si cascavalul se topeste.

Se servesc ca atare sau alaturi de o salata.

Sursa

 

COMENTARII (13)

nadina73 1

12.04.2010, 14:58

grozava idei

Bunica 1

12.04.2010, 16:58

Aici ma bag si eu , nu numai copiii

mihaelar63 1

13.04.2010, 11:50

Gaby, Miha , ma-ti facut sa rad cu lacrimi ce frumoasa e viata voastra cu pitici , cele mai frumoase momente din viata .Imi amintesc de Andrei la acea varsta care-si deschidea larg bratele si-si dorea o pizza mare cat tavanul .

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D