Creveți cu brânza de soia

de mamaieelena in Fructe de mare, 4 Feb 2011 | 4166 vizualizari

COMENTARII (21)

Mitinita 1

04.02.2011, 10:09

asta e foarte pe gustul meu

La Ancuta 1

04.02.2011, 10:45

tare interesant

DIANA B 1

04.02.2011, 10:54

Eu nu ma impac cu soia de nici o culoare si sub nici o forma ... cred totusi ca am o rotita ce merge invers ...
Sunt convinsa ca-i bun ce-ai gatit , dar las fetelor si portia mea , te superi ?

mamaieelena 1

04.02.2011, 10:58

nicidecum de ce as fi? ca se mai intampla oricum multumesc ca ai trecut si ai vazut despre ce e vorba??

Bunica 1

04.02.2011, 11:00

Deci pot lua si portia ta , Onesta. Imi place ce ai pregatit ! Chiar ma gandeam ce sa fac pentru astazi de post.

LUK 1

04.02.2011, 18:17

ce bine arata

aziz 1

04.02.2011, 19:23

soia nu dar crevetiiiii nu as refuza nici in ruptu capului

jolygina 1

06.02.2011, 13:39

ce bine arata ,mamie mai e si pentru noi

mamaieelena 1

06.02.2011, 13:46

sigur gina te rog serveste o portie

jolygina 1

06.02.2011, 13:48

daa acum vin eu nu am gatit niciodata ,cred ca e o macare destul de greu de facut asa am vz pe la tv,daca greseti ceva se intaresc

mamaieelena 1

06.02.2011, 13:50

nu e greu dar daca faci intocmai reteta mea o sa-ti iasa sigur deoarece tu lucrezi repede in bucatarie

jolygina 1

06.02.2011, 13:50

si din cate vad sunt facuti in vestitul wok ,

mamaieelena 1

06.02.2011, 13:53

da desigur altfel nu as putea pregati

jolygina 1

06.02.2011, 13:57

e mie acest instrument al bucatariei care am auzit ca e super mi-a scapt sa-l procur

mamaieelena 1

06.02.2011, 13:59

oricum nu e tarziu: este f la-ndemana in bucatarie mie asa mi se pare

divainbucatarie 1

08.02.2011, 09:53

interesant

carmenvlad 1

27.02.2011, 13:34

Draga Elena, marturisesc ca nu am folosit niciodata branza de soia (am ceva retineri trecute la preparatele din soia) dar reteta ta arata incredibil. Poate imi iau inima in "dinti" si am sa folosesc acest ingredient. Bravo!!!!

MVMih 1

28.03.2011, 14:23

Arata tare bine si trebuie sa fie ceva bun bun.

adry88 1

22.05.2011, 18:48

mihaelar63 1

05.12.2011, 16:13

Deosebita reteta

Criss 1

05.12.2011, 16:23

Delicios !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Creveti pe pat de legume