Creveti cu cardamom si usturoi

de Bya Ralu in Fructe de mare, 22 Apr 2016 | 3962 vizualizari

 

ii ador :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g creveti
  • 50 ml vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
  • praf de cardamom
  • ulei de masline
  • un cub de unt
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu cardamom si usturoi:

Crevetii se spala bine sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie de ceramica punem ulei de masline si usturoiul taiat cat mai marunt,lasam cateva minute sa se aromeze ulei si sa se caleasca usturoiul.

Punem crevetii scursi,mai completam cu putin ulei de masline,punem vinul si lasam sa scada sosul.

La sfarsit cand crevetii sunt aproape facuti se pune untul si busuiocul taiat marunt.

Se servesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu cardamom si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

RuxyRux 1

02.05.2016, 22:50

Arata bestial!

Zamfira 1

03.05.2016, 23:09

CameliaR 1

12.05.2016, 11:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sos de usturoi