Creveti cu sos de soia si vin

de mamaieelena in Fructe de mare, 16 Mai 2011 | 7871 vizualizari

 

Eu pregatesc creveti saptamanal si cea mai la-ndemana reteta este aceasta

 

INGREDIENTE

  • 350 gr.crevete
  • 2 linguri sos soia
  • 100 ml.vin alb
  • piper
  • sare
  • ginger(dimensiunea unei nuci)
  • 3 catei de usturoi
  • coriandru
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sos de soia si vin:

Crevetele se spala si se pune la scurs pe hartie prosop, apoi se vor curata si taia in bucatele mici usturoiul si gingerul. Luam wokul si punem uleiul la incins. Cand uleiul e gata punem usturoiul si gingerul si lasam jumatate de minut, apoi punem crevetele amestecand tot timpul pana se albeste. Adaugam sosul de soia, piperul, sare (optional ardei iute) si la sfarsit vinul. Lasam un minut sa clocoteasca si cand e gata punem pe platou si asezonam cu coriandru (eu am pus patrunjel ca nu am gasit coriandru).

Deosebit de gustos alaturi de un vin alb de calitate,pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de soia si vin" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu gust ... de primavara