Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
vinetele sunt usor de preparat si gustoase,iar cu gambereti sunt foarte bune.
Vinete gratinate:
-se ung feliile de vinetele cu ulei,apoi se calesc intr-o tigaie incinsa,cate 2 minute pe fiecare parte.
-se aseaza feliile de vinete intr-o tava cu hartie de copt,se pune sosul de tomate,apoi mozzarella taiata felii sau rasa
-se pune tava in cuptor .
Crevetii:
-crevetii se curata si se spala bine, apoi se infileaza in betisoare lungi, se sareaza dupa gust
-intr-o farfurie se amesteca pesmetul cu 3 linguri de ulei (daca aveti ulei de masline e mai bine),piper. Prin acest amestec se trec crevetii
-se pun intr-o tava pe o foaie de copt si se da in cuptor .
Pofta buna
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult