Creveti decorticati cu orez

de PurpleM in Fructe de mare, 11 Oct 2010 | 18064 vizualizari

 

O reteta simpla, delicioasa si hranitoare ce ii va incanta pe toti!

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de creveti decorticati
  • 150 grame de orez
  • 3 catei de usturoi
  • o ceapa mica
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • mirodenii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti decorticati cu orez:

Se pune orezul la fiert cca 15-20 de minute. Intre timp crevetii se lasa la decongelat cateva minute apoi se fierb 2-3 minute apoi se scurg. Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit in uleiul de masline. Dupa 2-3 minute se adauga crevetii si se prajesc circa 5 minute. Se adauga orezul scurs in prealabil. Se adauga mirodenii dupa gust (merge foarte bine cu busuioc sau curry, dupa preferinte) si se mesteca continuu. Se pune in farfurii si se serveste cald. Se poate manca cu sos de ardei dulce picant care se gaseste de obicei in raioanele de mancare chinezeasca.

TIPS-URI

1

Daca vreti ca orezul sa ramana intreg, sa nu se sfarame, treceti-l printr-un jet de apa rece dupa ce l-ati scurs.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti decorticati cu orez" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete de foietaj cu creveti in sos de smantana