Creveti pane

de mamaieelena in Fructe de mare, 5 Feb 2012 | 5132 vizualizari

 

Neavand o cantitate prea mare de creveti am ales sa fac acest preparat astfel;

 

INGREDIENTE

  • 25 bucati de creveti nedecorticati
  • sare
  • piper
  • Pentru besamel;
  • 1 ou
  • 2 linguri cu faina
  • 1/2 lingurita sos soia
  • sare
  • piper
  • apa gazoasa
  • 1 lingura cu vin alb
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti pane:

Am decorticat si spalat bine crevetii am sarat si piperat si am dat deoparte pana am pregatit bechamelul .Intr-un bol am pus oul cu un praf de sare si am batut bine cu telul am adaugat si faina amestecand bine am pus si apa gazoasa amestecand continuu sa nu faca cocoloase am pus si vinul,sosul de soia.Am pus pe aragaz la incins uleiul intr-o tigaie si am dat crevetii prin bechamel si apoi in uleiul incins,I-am prajit si pe o parte si cealalta, i-am scos pe hartie absorbanta.Se pot sevi ca atare si cu lamaie.Sunt deliciosi.Pofta buna,

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Creveti pane 144662
retete culinare - Creveti pane 144664
retete culinare - Creveti pane 144665
retete culinare - Creveti pane 144667

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

06.02.2012, 21:36

arata bine

mamaieelena 1

06.02.2012, 22:58

merci draga

jolygina 1

14.05.2012, 14:49

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55