Creveti Prajiti

de Alina26 in Fructe de mare, 1 Mai 2013 | 4911 vizualizari

 

Am cumparat 1kg de creveti,ii era pofta sotului meu,dar sincer dupa ce i-am curatat,a ramas foarte putin,ne-a ajuns la fix.Bunneeee!

 

INGREDIENTE

  • 1kg creveti
  • 100g faina alba
  • sare
  • ulei de masline pentru prajit
  • 1 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti Prajiti:

Spalam creveti si ii curatam.Dupa ce i-ati curatat,cu un cutit taiati pe spate si scoateti "dunga" aia neagra,pentru ca e amara.Dupa ce ati terminat de curatat,puneti crevetii intr-un bol cu apa si sare mare si ii lasati 10 minute.Dupa care ii puneti la scurs.

Intindeti creveti pe niste servetele si cu altele servetele le uscati de apa.

Punem o tigaie la incins cu ulei de masline.Intr-o farfurie punem faina cu putina sare.

"Tavalim" crevetii prin faina si ii punem la prajit.Trebuie sa fiti foarte rapizi...ca trebuie lasati cate un minut pe fiecare parte.Ii scoateti pe o farfurie,cu un servetel sa asoarba uleiul.Sarati daca mai este nevoie.

Serviti calzi si stropiti cu zeama de lamaie.Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Puteti servi cu salata.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Creveti Prajiti 224268
retete culinare - Creveti Prajiti 224274
retete culinare - Creveti Prajiti 224275
retete culinare - Creveti Prajiti 224276
retete culinare - Creveti Prajiti 224277
retete culinare - Creveti Prajiti 224279
retete culinare - Creveti Prajiti 224280

COMENTARII (13)

Anett 1

02.05.2013, 09:18

arata super!

gaby_gabytza 1

02.05.2013, 10:36

Alina26 1

02.05.2013, 11:37

va multumesc!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21