Creveti si scoici in sos rosu

de mihaelar63 in Fructe de mare, 13 Dec 2013 | 4240 vizualizari

 

Imi plac mult roadele acestea ale marii. Imi mai plac pentru ca se prepara rapid .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr creveti
  • 200 gr scoici
  • 200 gr taitei din orez
  • 1 ardei [ jumatate rosu+ jumatate galben]
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar sos aromat http://www.bucataras.ro/retete/sos-aromat-27184.html
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei masline
  • 50 gr unt
  • sare
  • salvie proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti si scoici in sos rosu:

Spalati si curatati ardeiul si-l taiati fasii.

Spalati si taiati ardeiul iute .

Curatati usturoiul si-l tocati .

Opariti taiteii de orez si-i scurgeti de apa .

Intr-un Wok incingeti uleiul de masline+untul .

Caliti usor legumele , adaugati crevetisi scoicile.Sarati.

Turnati sosul aromat deasupra si lasati sa fiarba 3 minute .

Serviti preparatul peste taiteii de orez . Decorati cu salvie proaspata.

 

TIPS-URI

1

Cititi cu atentie modul de preparare a taiteilor de orez . De obicei este suficient sa-i opariti doar .

RETETA IN IMAGINI

Creveti si scoici in sos rosu-0
Creveti si scoici in sos rosu-1
Creveti si scoici in sos rosu-2
Creveti si scoici in sos rosu-3
Creveti si scoici in sos rosu-4
Creveti si scoici in sos rosu-5
Creveti si scoici in sos rosu-6
Creveti si scoici in sos rosu-7

COMENTARII (10)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

13.12.2013, 12:41

simona72

simona72 1

13.12.2013, 13:48

Bravo Mihaela!!

laura_n

laura_n 1

13.12.2013, 13:50

crevetii ii ador, dar scoicile sa nu le vad )

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!