Creveti si scoici in sos rosu

de mihaelar63 in Fructe de mare, 13 Dec 2013 | 8148 vizualizari

 

Imi plac mult roadele acestea ale marii. Imi mai plac pentru ca se prepara rapid .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr creveti
  • 200 gr scoici
  • 200 gr taitei din orez
  • 1 ardei [ jumatate rosu+ jumatate galben]
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar sos aromat http://www.bucataras.ro/retete/sos-aromat-27184.html
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei masline
  • 50 gr unt
  • sare
  • salvie proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti si scoici in sos rosu:

Spalati si curatati ardeiul si-l taiati fasii.

Spalati si taiati ardeiul iute .

Curatati usturoiul si-l tocati .

Opariti taiteii de orez si-i scurgeti de apa .

Intr-un Wok incingeti uleiul de masline+untul .

Caliti usor legumele , adaugati crevetisi scoicile.Sarati.

Turnati sosul aromat deasupra si lasati sa fiarba 3 minute .

Serviti preparatul peste taiteii de orez . Decorati cu salvie proaspata.

TIPS-URI

1

Cititi cu atentie modul de preparare a taiteilor de orez . De obicei este suficient sa-i opariti doar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti si scoici in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

13.12.2013, 12:41

simona72 1

13.12.2013, 13:48

Bravo Mihaela!!

laura_n 1

13.12.2013, 13:50

crevetii ii ador, dar scoicile sa nu le vad )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de fructe de mare cu maioneza