Creveti trasi in unt si usturoi

de love_cherry in Fructe de mare, 12 Ian 2013 | 8230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr creveti proaspeti
  • 50 gr unt
  • 4-5 graunte de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti trasi in unt si usturoi:

Se curata crevetii,si li se indeparteaza capul si piciorusele.Punem in tigaie untul,apoi usturoiul tocat marunt.Adaugam dupa aprox.1-2 min crevetii si restul condimentelor.Se pune capacul tigaii si se lasa in jur de 5 min.Se decrusteaza si se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti trasi in unt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

love_cherry 1

13.01.2013, 11:27

RuxyRux 1

13.01.2013, 23:18

Grozavi...si eu am avut ieri dar cu sos! Super!

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:44

ce-mi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paella cu pui si fructe de mare