Crispy

de danadanutza23 in Pui, 20 Iun 2016 | 645 vizualizari

 

Aceasta reteta de crispy este preferata sotului meu. De cand fac aceste crispy nu mai facem vizite la KFC.

 

INGREDIENTE

1 kg aripi de pui

1 plic de fulgi de cartofi

150 g faina

1 lingurita de fulgi de ceapa

1 lingurita de oregano

1 lingurita boia

1 lingurita maghiran

1 lingurita busuioc

1 lingurita usturoi granulat

chilli si piper dupa guist

5 oua

500 ml ulei pentru prajit

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy:

Aripioarele se spala si se pun la fiert in apa cu sare pana fierb. Amestecam fulgii de cartofi cu faina de ceapa, oregano, boia, maghiran, bucuioc, sare, piper si chilli. Separat batem ouale cu un praf de sare. Cand aripioarele au fier le scurgem de apa si le lasam sa se raceasca putin (atat cat sa le putem tin in mana) apoi le dam prin amestecul de faina cu condimente, apoi prin ou, iarasi prin faina si le punem in uleiul foarte bine incins. Cand capata o culoare aurie le scoatem pe un servetel. Se pot servi cu cartofi prajiti, cu ketcjup sau maioneza. Pofta buna! 

 

RETETA IN IMAGINI

Crispy-0
Crispy-1
Crispy-2
Crispy-3
Crispy-4
Crispy-5

COMENTARII (4)

Rocsi 1

20.06.2016, 20:39

Bun, bun!

AndrutzaP 1

21.06.2016, 10:22

mirela0911 1

22.06.2016, 09:34

Ce bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04