Crispy Strips

de Meea in Mancaruri cu carne, 30 Aug 2015 | 713 vizualizari

 

Seamana muult cu cele de la KFC, dar nu sunt cele originale. Ale mele sunt (dupa cum zice Thomas) MFC :)). S-au mancaat ataaat de repede incat am apucat sa fac doar 2 poze,dintre care una stearsa. Acestea sunt printre ultimele bucati ramase (am apucat sa le fac poza repede pana restul au baut apa :)) ),restul le-am mancat cu cartofi pai si sos de maioneza (am amestecat maioneza cu un catel de usturoi si putin cimbru).

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • faina
  • fulgi de porumb (zdrobiti)
  • oua
  • sare, chilli, usturoi granulat, boia
  • cub knorr
  • 350ml lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy Strips:

Spalam si taiem pieptul de pui in fasii mai lungi. Il punem 2-3 ore la frigider (sau cel mai bine peste noapte) in sosul pentru marinata: amestecam laptele,cubul knorr, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de usturoi granulat.
Trecem carnea prin cele trei boluri, in ordine:     

1. faina + chilli + usturoi granulat
2. ouale+ boia+sare
3. fulgii de porumb
Prajim bucatile de carne in uleiul incins, apoi le scoatem intr-un bol cu servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Crispy Strips-0
Crispy Strips-1

COMENTARII (3)

Adele 1

31.08.2015, 12:37

Andreea Caroline 1

31.08.2015, 14:13

Andra_Constantinescu 1

31.08.2015, 22:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04