Crizanteme din ananas

de janet in Prajituri, 22 Mar 2010 | 2501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un compot de ananas rondele
  • -visine din visinata
  • -aluat ramas de la alt preparat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crizanteme din ananas:

Este un desert super usor de facut!Avem nevoie doar de un compot de ananas si niste aluat ,poate fi ramas de la alt preparat,ca in cazul meu.Am pus la scurs ananasul si am intins o foaie mai subtire din aluat.L-am taiat fisii late cam cit degetul mic .Daca ananasul nu s-a scurs bine il tamponam cu servetele absorbante si apoi imbracam fiecare rondea cu fisiile de aluat ,lasind spatii intre ele.
Le asezam intr-o tava unsa cu putin unt,ungem cu ou batut aluatul iar in mijlocul fiecarei rondea eu am pus cite o visina din visinata.Le-am pus la cuptorul incins pina s-au rumenit frumos.Sint deliceoase si de efect!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Crizanteme din ananas 23314
retete culinare - Crizanteme din ananas 23316
retete culinare - Crizanteme din ananas 23318

COMENTARII (6)

Oana 1

22.03.2010, 23:53

Bine ai venit! sunt f. frumoase crizantemele!

janet 1

23.03.2010, 14:44

Multumesc,fetelor! ma bucur ca va place! Multumesc si de primire,sinteti niste dragute!

Rocsi 1

25.03.2010, 19:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21