Crochete de carne

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 4277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 6 cartofi potriviti
  • 4 oua
  • 4 felii de paine
  • 200 g susan
  • o legatura patrunjel verde
  • o legatura marar verde
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de carne:

Cartofii ii curatam, ii dam pe robot si ii stoarcem.Paine o punem la inmuiat,o stoarcem si o dam si pe ea pe robot.

Intr-un bol punem carnea,cartofii,painea,patrunjelul si mararul tocat,sare,piper, 4 oua si mestecam.

Punem o tigaie la incins cu ulei.Facem crochetele,le dam prin susan si le punem la prajit.Le scoatem pe servetele sa absoarba uleiul.

Serviti calde sau reci.Pofta mare!!!!!!

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti susan,puteti sa le dati prin pesmet.Sunt la fel de bune!!!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Crochete de carne 217564
retete culinare - Crochete de carne 217565
retete culinare - Crochete de carne 217566
retete culinare - Crochete de carne 217567
retete culinare - Crochete de carne 217568
retete culinare - Crochete de carne 217569
retete culinare - Crochete de carne 217570
retete culinare - Crochete de carne 217571

COMENTARII (13)

Alina26 1

08.04.2013, 19:26

ms!!!!

Rocsi 1

08.04.2013, 21:06

Ce bune!

Alina26 1

09.04.2013, 00:07

ms ms!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21