Crochete de cartofi cu mozzarella

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 2550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 200g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g, in zer sau mozzarella Cucina Granarolo 250g)
  • 3 oua  
  • 60 g Parmigiano Reggiano Granarolo
  •  20 g de unt Granarolo
  •  20 g de faina
  •  70 g de pesmet
  •  cimbru
  • oregano
  • sare
  • Pentru decor:
  • Morcovi taiati julienne
  •  Salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de cartofi cu mozzarella:

Cartofii se fierb intregi in apa cu sare. Se decojesc dupa ce se racesc si se dau prin masina de tocat.Peste piureul astfel obtinut, adaugati un ou, untul, parmigiano reggiano Granarolo, sarea, cimbrul, oregano. Amestecati bine. Dupa ce amestecul s-a racit, modelati crochete de aproximativ 50g. Taiati mozzarella Granarolo cuburi si umpleti fiecare crocheta cu cate un cub de mozzarella Granarolo. Bateti cu furculita celelalte doua oua. Treceti fiecare crocheta prin faina, apoi prin ouale batute si rostogoliti-le prin pesmet. Aranjati crochetele date prin pesmet intr-o tava si introduceti la cuptor, la 200ºC, timp de 15-20 de minute. Serviti crochetele cu salata verde si morcovi taiati julienne.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

 

COMENTARII (6)

Poliana 1

10.07.2012, 08:26

Ce bunatate de crochete!

Lau 1

10.07.2012, 08:58

ce bine arata

iri_iri 1

10.07.2012, 21:36

frumoase bilute

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55