Crochete de jambon si pui

de sandytza in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 6988 vizualizari

COMENTARII (15)

marcela1979 1

15.04.2010, 16:45

ce bunatate

Rocsi 1

15.04.2010, 18:56

interesante

mihaelar63 1

15.04.2010, 21:57

bravo , ca lumea reteta si foarte utila . se mai intampla sa-ti ramana friptura .am pus-o la favorite

sandytza 1

15.04.2010, 22:59

Mihaela nu numai din fripturi poti pune carnea ci din orice . De ex nu stiu daca ai vazut pe blog la mine eu fac cocido liebaniego care are multa carne si carnat. De fiecare data daca imi ramane fac niste crochete cu cane , jambon si carnat "de sta mata-n coada" . Le congelez iar cand am musafiri repede fac un platou cu ele. Sau la copii de ex le plac de numa .

mihaelar63 1

15.04.2010, 23:17

imi place expresia ,, de sta mata-n coada '' , am crescut si am ramas de la bunica si matusile mele cu multa veselie si un vast bagaj de asemenea expresii

ionix 1

16.04.2010, 08:16

la favorite... sotului i-ar placea asa ceva

nadina73 1

16.04.2010, 10:19

la favotite direc si 5 furculite

Oana 1

16.04.2010, 11:28

Nota 10 Cred ca sunt extraordinare

ela 1

16.04.2010, 20:24

buneee

Bunica 1

16.04.2010, 23:34

Foarte bune ! Buna ideea cu congelatul, ai la minut o gustare rapida. ionix , ce mai stai daca stii ca i-ar place sotului, intra repede in bucatarie. A vorbit acum o mama de baiat

sandytza 1

17.04.2010, 11:01

ma bucur ca va place ideea. Aici in spania sunt foarte cunoscute le gasesti la orice restaurant si in magazine la orice congelator.

adry88 1

18.05.2011, 22:01

Krystyan Trendy 1

20.12.2013, 00:34

foarte gustoase

Panacris 1

02.01.2014, 09:42

Rita Ilies 1

31.03.2015, 22:39

Faină idee! O să fac și eu dar cu mult cașcaval.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu pui si legume