Crochete de lapte cu porumb si branza feta

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2015 | 4516 vizualizari

 

Am facut tot felul de retete de crochete: cu pui, cu sunca, de cartofi, dar aceste crochete sunt de departe cele mai bune pe care le-am mancat. Branza feta le da un gust absolut demential. Incercati aceasta reteta si imi veti da dreptate.

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri unt
  • 5 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • 100 gr porumb din conserva
  • 80 gr branza feta
  • Sare
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de lapte cu porumb si branza feta:

Punem untul sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam bine. Lasam ca faima sa-si schimbe putin culoarea, fara insa sa se rumeneasca. Adaugam treptat laptele si amestecam energic, sa nu se formeze cocoloase.

Se adauga sare, insa tinem cont si de faptul ca si branza e putin sarata. Cand compozitia se desprinde de peretii vasului, luam vasul de pe foc. Adaugam porumbul scurs de apa si lasam la racit. Cand s-a racit adaugam branza rupta bucatele. Se formeaza crochete. Dam fiecare crocheta prin faina, apoi prin ou batut si ultima data prin pesmet. Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, pana devin aurii. Se scot pe hartie absorbanta. Sunt foarte bune.

Sper sa va placa la fel de mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de lapte cu porumb si branza feta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite de dovlecel