Crochete de pui

de ionix in Pui, 27 Apr 2010 | 8300 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

27.04.2010, 19:05

super dar cat lapte trebuie pus?

ionix 1

27.04.2010, 19:09

hai c-am dat copy paste dintr-un document word si n-am dat bine 700 ml am pus

rivka 1

27.04.2010, 19:10

super, fantastic, crochetele sunt tipic olandeze, de unde ai reteta asta, de obiscei sunt facute cu carne de vita, eu le cumpar, si de obicei gata facute prajite la fastfood nu le mai prajesc eu acasa(sunt lenesa) dar sa fiu sincera mie nu-mi prea plac nu ma omor dupa ele(dupa cele originale sunt un fel de supa in ..."pesmet prajit" haha) intr-un singur loc imi plac la gust , am eu un loc de unde rar imi mai iau cate una...
foarte interesanta reteta!

ionix 1

27.04.2010, 19:15

Rivka, Sandytza a postat o astfel de reteta... dar eu am modificat-o dupa cum am crezut... am pus mult mai multa carne asta ca sa n-am reclamatii la proces nu pot sa-mi inchipui cum e cu supa in pesmet prajit... dar si eu am mancat in Belgia un fel de crochete dementiale... nu mai tin minte numele le-am mancat in Liege ... eu data viitoare nu mai pun deloc ulei... o sa le calesc in putina apa, inabusite asa... din cantitatile astea mi-au iesit foaaaaaaaaarte multe

ionix 1

27.04.2010, 19:18

rivka 1

27.04.2010, 19:25

poate ca ti-e ti-or placut cine stie haha si barbatu-meu e lesinat dupa crochete.
astea ale tale mi-ar place si mie cred ca , o sa le fac si eu...

gaby_duceag 1

27.04.2010, 19:33

am salvat-o;
vreau si eu

ionix 1

27.04.2010, 19:48

fetelor frumoaselor, sper sa va placa...

ela 1

27.04.2010, 20:15

Ionix da' mie imi dai?

ionix 1

27.04.2010, 20:16

iti fac cate vrei

silvi0ara 1

27.04.2010, 20:43

Ce bine arata.

ionix 1

27.04.2010, 21:00

mersic Silvioara

nadina73 1

27.04.2010, 23:17

la favorite cu ea si 5 furculite mari si late

ionix 1

28.04.2010, 16:19

multumesc frumos, Nadina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui Quatro Formaggi