Crochete de pui cu cascaval

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2011 | 8496 vizualizari

 

Un aperitiv usor si gustos, ideal pentru pofticiosii mari sau mici.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata de pui
  • 300 gr. cascaval
  • 100 ml. lapte
  • 1 ou
  • 100 gr. pesmet din fulgi de porumb
  • sare
  • putina faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de pui cu cascaval:

Se amesteca carnea de pui cu sare, si se taie cascavalul felii, in forma patrata.

Se i-a putina faina in palme si se modeleaza carnea de pui peste fiecare bucatica de cascaval.

Se da apoi fiecare crocheta, prin oul batut, lapte si pesmet si se prajesc in ulei incins.

Se servesc ca aperitiv, insotite de o salata dupa preferinte sau cu o garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (22)

Lorra 1

21.11.2011, 20:20

mirela0911 1

21.11.2011, 22:05

delicioase

Lorra 1

21.06.2013, 08:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu pesmet