Croissante ultrarapide

de Corinuta in Prajituri, 11 Aug 2013 | 5003 vizualizari

 

Am adus niste croissante sa aveti pe dimineata la cafea. By Any!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 foi aluat foietaj sau pentru croissante
  • 1/2 tableta ciocolata
  • crema de alune
  • 100 g mozzarella razuita
  • 1 ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissante ultrarapide:

Aluatul decongelat se intinde pe masa, se taie in triunghiuri aproximativ egale si cat mai lungi.

Pe fiecare triunghi se aseaza o bucatica de ciocolata, o lingurita crema de alune sau mozazarella.

Se ruleaza de la baza spre varf si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu oul batut si se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti folosi ca umplutura orice va place, dar preferata mea ramane ciocolata

2

peste cele umplute cu mozzarella se poate presara si deasupra cu branza

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Croissante ultrarapide 251089
retete culinare - Croissante ultrarapide 251090
retete culinare - Croissante ultrarapide 251091
retete culinare - Croissante ultrarapide 251092
retete culinare - Croissante ultrarapide 251093
retete culinare - Croissante ultrarapide 251094
retete culinare - Croissante ultrarapide 251095
retete culinare - Croissante ultrarapide 251096

COMENTARII (29)

lorenik 1

21.08.2013, 20:55

mmmmm cred k este delicios....maine fac si eu

Corinuta 1

21.08.2013, 22:59

multumesc!

ella 87 1

18.12.2013, 18:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25