Croissants frantuzesti

de micki in Prajituri, 24 Noi 2009 | 23283 vizualizari

COMENTARII (18)

PapaBun 1

24.11.2009, 12:55

Da, ideea de baza la croissantele autentice e ca aluatul sa fie impaturit de cit mai multe ori. De cit mai multe ori. De cit mai multe ori. De cit mai multe ori.
Stiati ca in prezent in Paris, capitala mondiala a croissanturilor, doar 20% dintre croissante se fabrica manual, in rest totul e tehnologizat si de mai slaba calitate?
In alte parti ale lumii procentele merg chiar, din pacate, spre 100% tehnologizat .
Felicitari pentru reusita.

liana_geicu 1

24.11.2009, 13:19

mama mea imi facea croissante, dar nu am mai mancat de mult! parca simt mirosul de croissante abia scoase din cuptor!

Michelle 1

24.11.2009, 14:29

danygospodina 1

24.11.2009, 16:06

aasa de frumoase poze, ca voi incerca si eu. Pana acum nu am indraznit.

micki 1

24.11.2009, 16:30

Va multumesc pentru aprecieri....nici eu nu aveam curaj sa incerc,dar am zis,ce-o fi o fi....

Adinuta 1

24.11.2009, 16:32

wow! felicitari! le trec la favorite

micki 1

24.11.2009, 16:35

Multumesc Adinuta

ala_oancea 1

24.11.2009, 17:21

Felicitari Micki Ti-au iesit foarte frumoase ! Trebuie incercata neaparat reteta asta

Oana 1

24.11.2009, 19:07

Iammmm, ce bine arata!! sunt lesinata dupa croissante crocante

luminita20_2006 1

24.11.2009, 22:46

sunt o nebunie

crysady 1

27.11.2009, 21:19

am sa le incerc si eu pentru copii mei!

Michelle 1

07.12.2009, 08:23

azi cred ca le pun in practica...

Sylvia 1

31.01.2010, 12:16

Excelente sunt foarte bine ai pozat si etapele Are dreptate PapaBun peste tot in Franta sunt facute tehnologic peste 80% din ele .....

ionix 1

10.02.2010, 22:25

superbe... la favorite cu ele

micki 1

10.02.2010, 22:49

Mersi Ionix

alice_frumi 1

29.07.2010, 19:42

acestea le-am vazut pe alt site... ai copiat reteta si pozele de acolo....sunt aceleasi
http://prajiturelecuretete.blogspot.com/2009/11/croissants-frantuzesti.html

ela 1

29.07.2010, 20:33

e aceiasi persoana,uita-te la nume,Alice

gaby_duceag 1

29.07.2010, 20:38

).draga de alice

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Parlament"