Croque monsieur

de MotanLaOale in Sandvisuri, 17 Sep 2014 | 128033 vizualizari

 

Sylvia este de vina pentru bunatatea asta. Metoda ei de preparare mi s-a parut cea mai buna si cea mai pe gustul meu, si usoara pe deasupra. A fost foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 4 felii sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 100g cascaval Delaco
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque monsieur:

Ingredientele sunt pentru 2 sandvisuri.

Se incinge cuptorul la 200 grade (la maxim la mine).

Se rade cascavalul.

Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaje) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.

Se pun in tava de copt 2 felii paine.

Se ung cu smantana.

Se pun cate 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.

Se presara piper si sare daca este cazul (eu nu am pus).

Se presara cascaval ras.

Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.

Se ung deasupra cu smantana.

Se presara cascaval din abundenta.

Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.

Se taie in diagonala si se serveste.

Se poate alatura o salata, rosii, si orice va doriti.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot presara si alte condimente sau arome care va plac.

RETETA IN IMAGINI

Croque  monsieur-0
Croque  monsieur-1
Croque  monsieur-2
Croque  monsieur-3
Croque  monsieur-4
Croque  monsieur-5
Croque  monsieur-6
Croque  monsieur-7
Croque  monsieur-8
Croque  monsieur-9
Croque  monsieur-10
Croque  monsieur-11
Croque  monsieur-12
Croque  monsieur-13
Croque  monsieur-14

COMENTARII (48)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

17.01.2015, 20:30

Camelya

Camelya 1

06.11.2015, 23:45

MotanLaOale

MotanLaOale 1

07.11.2015, 00:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!