Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sylvia este de vina pentru bunatatea asta. Metoda ei de preparare mi s-a parut cea mai buna si cea mai pe gustul meu, si usoara pe deasupra. A fost foarte bun!
Se incinge cuptorul la 200 grade (la maxim la mine).
Se rade cascavalul. Se ung feliile pe marginile exterioare ( pe coaja) cu unt topit pentru o rumenire frumoasa.
Se pun in tava de copt 2 felii paine.
Se ung cu smantana. Se pun deasupra 2 felii de sunca pe fiecare felie de paine.
Se presara piper si sare daca este cazul (eu nu am pus).
Se presara cascaval ras.
Se pun deasupra si celelalte 2 felii de paine.
Se ung deasupra cu smantana si se presara cascaval din abundenta.
Se introduce tava in cuptor 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.
Se taie in diagonala si se serveste.
Se poate alatura o salata, rosii, si orice va doriti.
Pofta Buna!
1
Se pot presara si alte condimente dupa plac.
2
Ingredientele sunt pentru 2 sandvisuri.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult