Croque Monsieur

de Oana in Sandvisuri, 9 Noi 2014 | 18409 vizualizari

 

Reteta Sylviei, au devorat baietii mei, le-a placut la nebunie! Mai ales ca le-am facut si niste cartofi prajiti alaturi! Aveam in gand un sandwich club, dar apoi mi-am adus aminte de reteta asta si bine am facut! Este delicios!

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast cu secara
  • smantana
  • unt
  • sunca presata
  • cascaval ras Delaco Sofia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque Monsieur:

Am uns feliile cu unt si le-am asezat in tava, pe hartie de copt, cu partea unsa in jos. Am uns partea de sus cu smantana, am asezat apoi felii de sunca si am presarat cascaval ras. Am uns alte felii de paine cu unt si le-am asezat peste cele din tava, formand astfel senvisul. Deasupra le-am uns cu smantana si am presarat iar cascaval ras. Am pus tava in cuptor si am lasat senvisurile pana s-a topit cascavalul, iar partea de jos a senvisului a devenit crocanta.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Croque Monsieur 351434
retete culinare - Croque Monsieur 351435
retete culinare - Croque Monsieur 351436
retete culinare - Croque Monsieur 351437
retete culinare - Croque Monsieur 351438
retete culinare - Croque Monsieur 351439
retete culinare - Croque Monsieur 351440
retete culinare - Croque Monsieur 351441

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

10.11.2014, 00:30

bune bune

MOKUSKA 1

10.11.2014, 11:50

hmmmmmm

mirela0911 1

11.11.2014, 12:11

Trebuie sa le incerc si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D