Crostini Miez de Lapte

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2012 | 2607 vizualizari

 

Acum poti sa-ti impresionezi familia cu preparate spectaculoase, usor de pregatit şi sănătoase cu noul produs Delaco Miez de Lapte.
Este o branza alba proaspata, cu o textura fina si catifelata si o forma atragatoare , care transforma orice preparat intr-un deliciu culinar.
Daca l-am primit, l-am gustat si....MAI VREAU !!! Este nemaipomenit de bun !

 

INGREDIENTE

  • 1 paine subtire
  • 70 ml ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 20 buc mozzarela mini
  • 70 g prosciutto crudo
  • 10 rosii cherry
  • sare
  • 2 cutiute Miez de Lapte Natur
  • 1 cutie cu Miez de Lapte Natur cu boabe mici
  • piper
  • oregano
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostini Miez de Lapte:

Taiem painea in felii de 1,5- 2 cm , o stropim cu putin ulei si  asezam feliile intr-o tava pe o hartie de copt.O dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C sa se rumeneasca pe ambele parti cam 2-3 minute.

Scoatem feliile din cuptor si le frecam cu usturoi pe o parte.

Rosiile le taiem cubulete mici si le asezonam cu sare, piper si oregano.

Adaugam pe rand pe fiecare felie in parte cate o felie de prosdiutto,cubulete de rosii, o felie de Miez de Lapte.

Cu ajutorul unei scobitori fixam cate o bucata mica de mozzarela de felia de paine.Pe scobitoare asezam inca un cub de rosie apoi ii punem un mot de Miez de Lapte si o fruzulita de patrunjel verde.

Dam feliile astfel facute pentru inca 3 minute la cuptor sa se topeasca mozzarela.

Cine poate se opreste la doua felii...cine nu, nu se mai uita la cantar.

Sunt minunate asa calde scoase din cuptor.

Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

Crostini Miez de Lapte-0
Crostini Miez de Lapte-1
Crostini Miez de Lapte-2
Crostini Miez de Lapte-3
Crostini Miez de Lapte-4
Crostini Miez de Lapte-5

COMENTARII (19)

Sim0na 1

26.04.2012, 23:06

foarte fain arata!

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:23

ce bine arata as manca toata ziua

Panacris 1

17.04.2013, 17:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04