Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se face blatul din biscuitii macinati si untul topit(se amesteca bine cele 2 ingrediente)si se pune in tava unsa cu unt.Se preseaza bine cu dosul lingurii de supa.
Dasupra se presara nuca de cocos , se niveleaza.Apoi se toarna laptele condensat.
Se da la cuptorul preincalzit pt. 20-25 min , pana se aureste nuca de cocos deasupra.
Se lasa la racit.
Intre timp se face gemul de fructe de padure: fructele inghetate impreuna cu zaharul si o lingura de apa se pun la fiert,intr-o cratita antiaderenta,la foc mic ,amestecand mereu.Se firebe pana cand se incheaga,10-15 min.Se lasa sa se raceasca.Apoi se intinde uniform deasupra prajiturii si se presara cu alune.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult