Cuburi cu nuca de cocos

de rodicamaria in Prajituri, 19 Oct 2013 | 4271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti(macinati)
  • 100 g unt(topit)
  • 150 g fulgi nuca de cocos
  • 200 g fructe de padure(congelate)
  • 2 linguri zahar
  • 50 g alune (taiate marunt)
  • o cutie lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi cu nuca de cocos:

Se face blatul din biscuitii macinati si untul topit(se amesteca bine cele 2 ingrediente)si se pune in tava unsa cu unt.Se preseaza bine cu dosul lingurii de supa.

Dasupra se presara nuca de cocos , se niveleaza.Apoi se toarna laptele condensat.

Se da la cuptorul preincalzit pt. 20-25 min , pana se aureste nuca de cocos deasupra.

Se lasa la racit.

Intre timp se face gemul de fructe de padure: fructele inghetate impreuna cu zaharul si o lingura de apa se pun la fiert,intr-o cratita antiaderenta,la foc mic ,amestecand mereu.Se firebe pana cand se incheaga,10-15 min.Se lasa sa se raceasca.Apoi se intinde uniform deasupra prajiturii si se presara cu alune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fulg de nea