Cuburi de legume proaspete la tigaie

de ralu_river in Mancaruri de legume, 13 Noi 2012 | 3514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 vanata
  • un dovlecel mic
  • o rosie mare
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • praf de ghimbir
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi de legume proaspete la tigaie:

Se taie felii usturoiul si se pune la calit in putin ulei, in wok. Se taie legumele cuburi si se adauga in wok, toate in afara de rosie. Se lasa la foc mediu in jur de 20 de minute, amestecand des, pana se inmoaie putin, dupa care se adauga rosia cuburi si se mai lasa pe foc 5 minute. Se condimenteaza si se presara patrunjel tocat. 

 

COMENTARII (7)

Lau

Lau 1

13.11.2012, 22:43

Cris2711

Cris2711 1

14.11.2012, 00:51

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!