Cuib de oua ochiuri

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 4015 vizualizari

 

O reteta ce se poate adapta in functie de gusturi si de preferinte!

 

INGREDIENTE

  • 5  oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei iute
  • 2 rosii taiate felii
  • un dovlecel potrivit, feliat
  • 300 gr ciuperci
  • 4 cartofi rondele
  • condimente
  • o ceapa verde
  • ceapa dupa gust (eu nu sunt un etalon din acest punct de vedere)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de oua ochiuri:

Cartofii si dovleceii, taiati rondele, ii calim pentru 10 minute in putin ulei, cat sa se rumeneasca usor.  La fel procedam si cu ciupercile, pe care le vom cali impreuna cu ceapa, insa intr-o tigaie separata; adaugam apoi rosiile si ardeii, si, lasam pe foc inca 5 minute. Scoatem toate legumele intr-un vas termorezistent, condimentam in functie de gust, spargem cate un printre acestea si asezam cuburi de cas/cascaval pentru un plus de savoare. Plasam apoi vasul in cuptorul incins, atat cat este necesar.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

recomand folosirea ciupercilor in stare naturala, nu conservate

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

adry88 1

11.08.2011, 21:42

Dya Daniela Andrei 1

11.08.2011, 22:15

Sylvia astept sa imi cum ti s-a parut

Dya Daniela Andrei 1

11.08.2011, 22:15

Eduard multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc