Cuiburi cu oua in vas roman

de adnia in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2013 | 2844 vizualizari

 

Iata o reteta simpla si delicioasa pt micul dejun. Prepararea ei nu necesita mult timp si nici efort, unde mai pui ca e si mai sanatos, uale nefiind prajite in ulei.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sunca presata (cateva cubulete)
  • unt topit/ulei pt. uns tava
  • putina branza rasa/cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu oua in vas roman:

Acestea fiind spuse, mi-am pregatit vasul de oua (care fusese scufundat in apa aprox. 30 min.) si l-am pensulat cu unt topit (se poate folosi si ulei), ca sa nu se prinda ouale. Apoi am adaugat repede ouale, cateva cubulete de sunca si putina telemea (cateodata pun cascaval, dar acum nu mai aveam) si le-am bagat repede in cuptorul rece, am pornit focul la minim si le-am lasat sa stea cuminti 10-15 minute pana s-au copt. Dupa care au fost gata de servire.

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu oua in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Lau 1

26.01.2013, 14:09

faine

Panacris 1

28.01.2013, 08:33

Bună idee! Am uitat și eu de el! Trebuie să-l scot de la ”naftalină” !

Bucataras 1

23.03.2013, 21:28

n am mai vazut astfel de vas, dar imi iau daca gasesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu smantana si cascaval