Cuibuşor de pui

de kukibella in Vita, 12 Mar 2012 | 2465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr.chiftele:
  • 1/2 kg.carne tocata vita(sau ce carne preferati);
  • 1 ou;
  • 2 ling.pesmet;
  • o ceapa rasa;
  • 1 catel de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • cimbru;
  • un pic de vegeta de legume
  • ptr.orez:
  • 1 pahar de orez;
  • 1pahar şi jumatate supa de pui fierbinte;
  • sare;
  • 1/2 cub concentrat de vita;
  • 2-3 ling.ulei de masline;
  • ulei ptr.prajit;
  • patrunjel ptr.ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuibuşor de pui:

se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor.

se formeaza chiftelute mici care se prajesc ın ulei ıncins pana se rumenesc.

orezul se caleşte ın uleiul de masline ptr.2-3 min.;se adauga supa de pui,sarea şi concentratul de vita.

dupa primul clocot se pune capacul şi se da la foc mic ptr.8-9 min.

se opreşte focul se acopera tigaia cu şervetele,se pune capacul şi se lasa sa se odihnesca ptr.aprox.10 min.

formam puiul din orez ,ıl aşezam ın farfurie iar ın jurul lui aranjam chiftelutele.

ornam cu patrunjel

 

RETETA IN IMAGINI

Cuibuşor de pui-0
Cuibuşor de pui-1
Cuibuşor de pui-2
Cuibuşor de pui-3

COMENTARII (31)

ELENI 1

14.03.2012, 13:41

ce imagine frumoasa parca iti vine doar sa il privesti

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 16:03

foarte frumos arata

cocolina 1

22.04.2012, 00:16

Imi place mult puiu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04