Cum pastrez eu loboda, spanacul si stevia , pentru iarna

de Ina in Conserve, 22 Iul 2012 | 52180 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

22.07.2012, 20:55

Super.Eu tot la congelator pun, dar ca o toc nu foarte marunt!

laura_n 1

22.07.2012, 20:55

bine tare faci Ina! bravoo,buna tare o ciorbita

MotanLaOale 1

22.07.2012, 20:56

Ina 1

22.07.2012, 20:57

La cat sunt frunzele de mici, nu trebuie tocata

Mitinita 1

22.07.2012, 21:06

nu apuc nici loboda,nici stevie prin zona asta

Panacris 1

22.07.2012, 21:10

Super!
Eu folosesc doar spanac si urzici
Am o problema cu loboda si stevia In copilarie adunam loboda si stevie, ptr. mancarea porcilor,
Si am ramas cu o pata pe creier
Cred ca a sosit timpul sa trec si peste handicapul asta!

Ina 1

22.07.2012, 21:13

Cris, mama mea nu gatea urzici si loboda. De cand m-am maritat nu ratez sa gatesc an de an asttfel de verdeturi pline de sanatate

T I M E A 1

22.07.2012, 21:16

lasa Cris, eu nu mananc nici o frunza in ciorbe . Salata o mananc ca salata si atat. Si spanacul scazut tocat marunt, marunt.

Sim0na 1

22.07.2012, 21:45

Si eu mi-am facut provizii ptr iarna.. din pacate nu foarte multe

Lau 1

22.07.2012, 21:55

mamaieelena 1

22.07.2012, 22:47

mie mi-ar trebui o camera frigorifica pentru cate provizii as dori sa fac in fiecare iarna oricum Ina multumesc pentru sfaturi care sunt foarte utile

Bya Ralu 1

23.07.2012, 12:22

gaby_gabytza 1

23.07.2012, 15:20

lia maria 1

23.07.2012, 15:55

"cine-i harnic si munceste are tot ce vrea" bravo Ina tot asa procedez si eu

susu 1

26.07.2012, 21:02

asa le pastrez si eu doar ca stevia o oparesc la fel ca vita cu apa si sare

Aurelia 07_07 1

27.07.2012, 07:17

O Ina am de toate in gradina numai loboda nu am.Anul acesta in concediu nu am gasit macar putina saminta .Cind mai gatesti loboda vin si eu la o portie.

Ina 1

06.08.2012, 22:11

cu drag

mihaelar63 1

20.08.2012, 03:49

Ina ai loboda rosie de gradina ?

Ina 1

20.08.2012, 15:05

da, Mihaela , si verde si rosie

susu 1

06.04.2015, 14:34

Si eu ma aprovizionez cu verdeturi insa le pun crude pe toate si sunt minunate. Am mai gasit varianta asta cu oparitul. Spune-mi te rog de ce diferenta asta intre loboda si stevie? de ce nu pui stevia si spanacul tot congelate? mersi anticipat

Ina 1

07.04.2015, 17:11

Frunzele de loboda au o alta structura, sunt mai carnoase ( chiar ... casante, daca pot spune asa ) ( mai ales loboda verde ) .
Spanacul si stevia le oparesc 1-2 secunde , pentru ca altfel se cam "flescaie" la decongelare . Poate e doar o impresie a mea, dar prefer sa le oparesc .
Scuze de intarzierea raspunsului

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei capia decojit