Super!
Eu folosesc doar spanac si urzici
Am o problema cu loboda si stevia In copilarie adunam loboda si stevie, ptr. mancarea porcilor,
Si am ramas cu o pata pe creier
Cred ca a sosit timpul sa trec si peste handicapul asta!
O Ina am de toate in gradina numai loboda nu am.Anul acesta in concediu nu am gasit macar putina saminta .Cind mai gatesti loboda vin si eu la o portie.
Si eu ma aprovizionez cu verdeturi insa le pun crude pe toate si sunt minunate. Am mai gasit varianta asta cu oparitul. Spune-mi te rog de ce diferenta asta intre loboda si stevie? de ce nu pui stevia si spanacul tot congelate? mersi anticipat
Frunzele de loboda au o alta structura, sunt mai carnoase ( chiar ... casante, daca pot spune asa ) ( mai ales loboda verde ) .
Spanacul si stevia le oparesc 1-2 secunde , pentru ca altfel se cam "flescaie" la decongelare . Poate e doar o impresie a mea, dar prefer sa le oparesc .
Scuze de intarzierea raspunsului