Cum se face maioneza

de Bucataras in Clasice, 18 Oct 2016 | 7745 vizualizari

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

18.10.2016, 18:21

Bunica 1

18.10.2016, 18:29

Ina 1

18.10.2016, 19:35

Cand eram copil, tatal meu facea maioneza frecata doar cu lingura de lemn. Combina un galbenus fiert cu unul nefiert si facea o maioneza de statea lingura in ea. Acum nu-mi mai place maioneza cum se facea odata, mi se pare extrem de grasa, grea
Eu folosesc doar galbenus crud in care pun de la inceput o lingura de mustar si un praf de sare de lamaie . Si daca fac cu mixerul nu mi-e frica nici daca scap ulei mult deodata
Daca-mi iese prea tare si are aspectul ala de...gras , adaug un strop de apa ca sa obtin un aspect mai...light In felul asta se intinde mult mai usor pe preparate.

Bucataras Medi 1

18.10.2016, 20:06

Inuco si eu pe vremuri trecute tot ca si tatal tau faceam maioneza.

diaconta 1

18.10.2016, 20:41

Si eu o fac cam cum zice Ina,doar din galbenus crud.Cand se ingroasa,mai adaug zeama de lamaie sau apa.
Cel mai bine o amestec cu lingura de lemn si nu mi se taie niciodata.

RuxyRux 1

18.10.2016, 22:24

Am invatat sa fac maioneza cu muuuulti ani in urma la scoala ...erau cursuri de gatit....acum din pacate nu mai exista....
Nu pot manca maioneza facuta cu ou crud, si din acest motiv nu mananc decat daca o fac eu. O prepar numai cu galbenusuri fierte..unul moale, unul mai tare...iese grozav...si cum am in plan salata de beauf curand...fac si maioneza clar!

mihaelar63 1

19.10.2016, 00:18

Stie Bucatarasul !!! Asa se prepara corect maioneza
Am mancat in ultima vacanta [ si asta in fiecare seara , nu ma mai saturam ] o senzationala salata de varza rosie cu maioneza . Doar ca maioneza parea foarte usoara . Am studiat mai multe retete si am ajuns la concluzia ca ingredientul secret era... laptele

Rocsi 1

19.10.2016, 20:56

Exact asa o fac si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Maioneza rapida