Cupcakes cu capsuni

de Criss in Prajituri, 17 Iun 2015 | 840 vizualizari

 

Cu ultimele capsuni am facut niste dragalase cupcakes, pentru ca imi place aspectul acestor prajituri,dar nu ma multumeste intru totul baza acestor cupcakes. As vrea ceva cu o textura umeda dar sa ramana moi. Acestea daca stau doua zile in frigider, se intaresc si devin usor uscate.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente cupcakes:
  • 3 oua
  • 100 g unt moale
  • 100 g zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • cateva capsuni taiate in sferturi
  • Crema:
  • 200 g branza de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 cescuta capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu capsuni:

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se bat cu mixerul pana rezulta un amestec cremos. Se repartizeaza amestecul acesta in forme de briose in care am pus in prealabil cosulete de hartie, deasupra se pun bucatile de capsuni si se coc 25 minute in cuptorul preincalzit .

Crema de branza se mixeaza cu zaharul pudra. Se adauga capsunile pe care in prealabil le-am zdrobit cu furculita si se mixeaza in continuare. Se adauga frisca batuta. Se omogenizeaza crema, apoi se pune intr-un posh si se orneaza cupcakes-urile.
Se decoreaza cu jumatati de capsuni si cu fulgi de ciocolata.

 

RETETA IN IMAGINI

Cupcakes cu capsuni-0
Cupcakes cu capsuni-1
Cupcakes cu capsuni-2
Cupcakes cu capsuni-3
Cupcakes cu capsuni-4
Cupcakes cu capsuni-5
Cupcakes cu capsuni-6
Cupcakes cu capsuni-7
Cupcakes cu capsuni-8

COMENTARII (15)

Criss 1

18.06.2015, 07:41

mirela0911 1

18.06.2015, 14:21

Delicioase!

Criss 1

18.06.2015, 21:01

Multumesc pentru aprecieri.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20