Curcan alla cacciatora

de lilik in Curcan, 17 Apr 2011 | 3963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de curcan taiata bucati(pulpa)
  • 1-2 morcovi
  • 2 tulpini de telina
  • 1 ceapa verde
  • 250 gr pelati Cirio
  • 1/2 pahar cu vin rosu
  • 5-6 ciuperci champignon
  • sare,piper,oregano(dupa gust)
  • 1-2 pahare cu apa
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan alla cacciatora:

Punem bucatile de carne la rumenit pe toate partile apoi adaugam ceapa,telina si morcovul tocate si le innabusim circa 10 minute apoi stingem cu vinul.

Cand s-a evaporat adaugam rosiile maruntite si 1 pahar cu apa,acoperim si lasam la foc mic 30 de minute(amestecam din cand in cand) apoi punem ciupercile taiate feliute,sare,piper,oregano  si inca un pahar cu apa daca e necesar.

Punem capacul si lasam sa fiarba pana sunt gata ciupercile.

Servim cald cu patrunjel verde deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan alla cacciatora" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut