Curcan cu sos de ceapa

de ianculubita in Curcan, 1 Oct 2013 | 3604 vizualizari

 

Va recomand acest fel de mancare super bun,nu este o noutate dar fiecare are modul personal de gatit

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de curcan sau orice alta carne
  • 1kg ceapa
  • 3ardei grasi colorati
  • 1-2ardei iuti
  • 1kg de rosii
  • 20ml ulei
  • 2cartofi (optional)
  • 3catei de usturoi
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu sos de ceapa:

Carnea spalata,taiata cubulete,o punem in vasul cu ulei incins sa se caleasca impreuna cu ceapa tocata marunt,ardeiii cubulete inclusiv cei iuti,dupa 15-20min timp in care amestecam sa nu se lipeasca de fundul vasului,adaugam rosiile spalate si pasate cu blenderul,1cana cu apa,1lingurita sare si lasam sa fiarba incet acoperit 30min;

dupa ce mancarea a scazut suficient,condimentam cu sare daca e nevoie,piper,putin cimbru,usturoiul zdrobit,verdeata,mai lasam cateva clocote  apoi oprim si servim cu mamaliguta si salata sau acritura de sezon.

Pofta buna!!

Salata din farfurie este rucola recolta de toamna.

 

TIPS-URI

1

eu nu am pus cartofi dar cine doreste,pune cartofii taiati cubulete inaintea rosiilor

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Curcan cu sos de ceapa 265104
retete culinare - Curcan cu sos de ceapa 265105
retete culinare - Curcan cu sos de ceapa 265106
retete culinare - Curcan cu sos de ceapa 265107
retete culinare - Curcan cu sos de ceapa 265108
retete culinare - Curcan cu sos de ceapa 265109
retete culinare - Curcan cu sos de ceapa 265110

COMENTARII (11)

ianculubita 1

01.10.2013, 15:08

daca va place,ma bucur

tanyapatap 1

02.10.2013, 23:48

ianculubita 1

03.10.2013, 09:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: