Curcan la cuptor

de marinica68 in Curcan, 2 Ian 2011 | 6906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 curcan 3-4 kg
  • 500ml vin alb
  • sare 50g
  • piper 50g
  • foi dafin 4-5 buc
  • 1mar
  • 1 pachet unt
  • busuioc
  • boia 5g

   

Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan la cuptor:

se spala curcanul,se sterge de apa cu un servet de bucatarie

se unge tot curcanul cu unt ,se condimenteaza cu sare,piper boia,busuioc ,dupa aceea se aseaza intr-o tava mare de aragaz pe care se pun doua bucati de lemn ca sa nu se lipeasca de tava si se pune apa in tava

Se introduce in cuptorul bine incins si si se lasa sa se coaca la un foc mic timp de 3-4 ore timp in care se unge din cand in cand cu margarina si vin alb

.Dupa ce s-a rumenit bine se scoate din cuptor si se serveste cu diferite salate chiar si cu hrean cu otet alaturi de un VIN ALB ca sa merga friptura de curcan.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

03.01.2011, 11:26

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 14:36

auzi opreste tu tava ca iau eu curcanul

mamaieelena 1

03.01.2011, 23:47

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de curcan