Curcan umplut cu fructe

de janet in Curcan, 21 Apr 2010 | 4129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un curcan(in cazul meu de 10 kg),
  • -fructe proaspete si/sau confiate,
  • -un pahar de ulei,
  • -sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan umplut cu fructe:

Curatam si spalam curcanul, il ungem cu ulei si il condimentam, apoi il umplem cu fructele pregatite, in cazul de fata avem: caise, mere, portocale,kiwi, prune si nectarine.
Am mai pus si fructe conifiate: stafide si caise.
Dupa ce am umplut bine curcanul, marginile le-am prins cu betze de frigarui.
Am uns bine tava cu ulei si restul de fructe le-am pus in tava, am pus curcanul peste patul de fructe, am acoperit cu folie de aluminiu si am pus la cuptor cam 2 ore,dupa care am scos folia si am mai lasat pana cind s-a rumenit frumos.
Este delicios,cu atatea gusturi si arome de la fructe!

 

RETETA IN IMAGINI

Curcan umplut cu fructe-0
Curcan umplut cu fructe-1

COMENTARII (4)

gospodinadecriza 1

21.04.2010, 16:24

Ce bun este! Si la mine asteapta un curcan, sa-l postez, de la PAsti!

janet 1

21.04.2010, 16:49

Si curcanul meu este facut ,mai de mult cu o ocazie speciala si imi placeeeee.....grozav!

Sylvia 1

21.04.2010, 17:21

Excelent arata si eu fac mereu de Sarbatorile de iarna aici l-ampostat ca nu am fost pe faza in sezon . Felicitari ca e treba complicata cu curcan de 10 kg trebuie bucatar priceput acolo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04