Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
In momentul in care musti dintr-o curmala hidratata in cafea dulce aromatizata cu pastai de cardamom si batoane de scortisoara, te invaluie o explozie de arome calde si imbietoare.
Cafeaua se amesteca cu zaharul, cardamomul si scortisoara si se incalzeste usor, la foc mediu pana devine un sirop lejer, 5-10 minute. Se toarna peste curmalele fara samburi si se lasa la hidratat minim 6 minute, de preferat peste noapte, la frigider.
Se toarna iaurtul in doua boluri, se asaza curmalele deasupra, se toarna cate o lingurita de sirop peste fiecare si se serveste imediat cu coaja rasa de portocala.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult