Curry cu piept de curcan si legume

de laylalala in Curcan, 18 Apr 2010 | 2259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 100 gr radacina de patrunjel, curatat si taiat rondele
  • 150 gr morcovi, curatati si taiati rondele
  • 2 lingurite praf curry
  • 500 gr rosii cherry
  • 450 ml pasta de tomate
  • 250 gr piept de curcan, fiert si taiat cubulete
  • 100 gr iaurt
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry cu piept de curcan si legume:

Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa.

Se adauga patrunjelul si morcovul si se caleste 2-3 minute.

Se adauga praful de curry si se caleste 1 minut.

Se adauga apoi rosiile, pasta de tomate si pieptul de curcan, se acopera cratita si se lasa sa fiarba 40-45 minute, pana cand patrunjelul si morcovul s-a inmuiat.

Dupa ce patrunjelul si morcovul au fiert, se ia cratita de pe foc si se asezoneaza dupa gust.

Se adauga iaurtul si se amesteca uosr apoi se serveste cu orez.

 

RETETA IN IMAGINI

Curry cu piept de curcan si legume-0
Curry cu piept de curcan si legume-1
Curry cu piept de curcan si legume-2
Curry cu piept de curcan si legume-3
Curry cu piept de curcan si legume-4

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41