Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Carnea de curcan se taie in bucatele mici, se pune intr-un bol si se acopera cu iaurt.Presaram curry deasupra si coaja de limette apoi amestecam bine si lasam o ora la rece sa se patrunda.
Legumele se curata, se spala si se taie in fasii subtiri.Legumele se pun pe foc si se sareaza.Dupa ce s-au imnuiat se adauga orezul aproape fiert cu apa ce a mai ramas si adaugam si anasonul.Mai lasam sa fiarba 5 minute si este gata.
Intr-un wok cu ulei incins punem carnea cu iaurt cu tot , feliute de ardei iute si o cana de suc de ananas.Lasam sa fiarba pina scade sosul.Adaugam sare daca mai este nevoie.Cand este gata adaugam patrunjel verde tocat.
Pofta mare !
1
Se poate adauga inainte de a fi gata o lingura de mustar picant.
2
Se serveste cu garnitura de orez cu legumele al dente...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult