Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mancarica aceasta este asa cum imi place mie: aromata si rapid de gatit. Cu toate ca ingredientele sunt multe, daca le pui la indemana pe toate, mancarea e gata in no time :)
Incalzeste bine uleiul intr-o tigaie mare. Pune coriandrul si chimionul si prajeste-le 1-2 minute. Adauga ghimbirul si usturoiul si prajeste-le putin, fara sa se arda. Adauga ceapa si aureste-o si pe ea putin. Adauga carnea si turmericul si amesteca bine. Adauga sucul de rosii, pune capacul si lasa carnea sa se fiarba pe jumatate (cam 7 minute).
Adauga cartofii si ardeiul iute. Amesteca bine , acopera tigaia cu capacul si fierbe la foc mic pana ce cartofii sunt fierti.
Adauga garam masala si sare dupa gust. Amesteca bine. Mai lasa la fiert 1-2 minute.
Adauga patrunjelul si serveste mancarea calda, cu orez sau paine naan.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult