Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
trebuia sa incerc si eu cus-cusul asta, sincer mi-a placut tare mult si c
u siguranta o sa-l fac si in alte combinatii, deocamdata l-am facut asa pt ca nu stiam ce gust are si am zis sa-i scot un pic ochii sotului cu afumatura ca sa se induplece sa guste si din el, si chiar i-a placut :)
Se prajesc carnatii si costita in ulei.
Intre timp intr-o tigaie vom pune 70 ml ulei de masline si calim cus-cusul in el, dupa care adaugam 750 ml apa fierbinte peste el, condimentam si lasam sa fiarba.
Dupa ce a scazut apa si a fiert punem deasupra cascaval ras.
Servim alaturi de afumatura si de o salata de ardei copti care se face ca aici
1
putem praji cus-cusul in uleiul in care am prajit afumatura, insa eu am facut separat pt ca voiam sa vad ce gust are simplu.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult