Cus-cus cu cartofi si ciuperci

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mai 2010 | 2266 vizualizari

 

e tot de post si foarte gustos,chiar daca e fara carne

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 300 g ciuperci champinion
  • 200 g cus-cus
  • 4 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  •  delikat  1lingurita
  • ulei de masline 4-5 linguri
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu cartofi si ciuperci:

Se curata ceapa se toaca si se caleste in ulei se pune si sosul de soia apoi,ardeiul taiat sau tocat,se pun cartofi taiati cubulete si ciupercile taiate,tocate cum va place,sare ,piper si putin delikat sau vegeta(de obicei la cele de post mai pun pt gust ,ma refer la delikat)se pune apa si se lasa sa fiarba bine toata impreuna

La final se pune patrunjel verde tocat si cus-cusu (am uitat se completeaza cu apa bine inainte ,cus cusul trage apa bine in el)

Se serveste cu muratura sau simplu

Sotul si-a pus si pasta de tomate a zis ca e mai gustos

 

RETETA IN IMAGINI

Cus-cus cu cartofi si ciuperci-0
Cus-cus cu cartofi si ciuperci-1
Cus-cus cu cartofi si ciuperci-2
Cus-cus cu cartofi si ciuperci-3
Cus-cus cu cartofi si ciuperci-4
Cus-cus cu cartofi si ciuperci-5
Cus-cus cu cartofi si ciuperci-6
Cus-cus cu cartofi si ciuperci-7
Cus-cus cu cartofi si ciuperci-8

COMENTARII (16)

mena29 1

26.05.2010, 21:43

si mie-mi plac mancarurile de post si e o idee buna

nadina73 1

26.05.2010, 22:53

e si foarte buna mena ,inventata asa la moment dar e super bunasi acuma i dau drpatat la sotu ca el si-a pus si pasta de tomate si sa sti ca auma am gustat si eu si e chiar super buna

mariac 1

31.05.2010, 22:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04