Cus cus cu morcov si ardei galben

de babi5 in Paste, 22 Mar 2014 | 890 vizualizari

 

Simplu ,usor de facut si al naibii de gustos ,sa ma credeti pe cuvint.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mai maricel 
  • 1 ceapa
  • 1 ardei galben
  • 2  pachetele (200grame  ) cus cus
  • 50 ml floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu morcov si ardei galben:

Se curata ceapa morcovul si ardeiul, se spala bine ,apoi ceapa si ardeiul tocam foarte marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mica , Punem totul intr-o cratita unde adaugam si uleiul, lasam sa se caleasca putin pina prinde culoare de la morcov apoi adaugam cus cus-ul, lasam sa se perpeleasca putin prin ulei amestecind continuu, adaugam 2 cani de supa  fierbinte facuta din vegeta si lasam sa fiarba incet adaugind din cind in cind cite putina supa pina cus cusul isi mareste bine volumul.

Stingem focul si lasam pe plita fiindca el se mai mareste in volum .

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

 Linga putem folosi tocanita ,gulas, ciulama ,si fripturi bineinteles

RETETA IN IMAGINI

Cus cus cu morcov si ardei galben-0
Cus cus cu morcov si ardei galben-1
Cus cus cu morcov si ardei galben-2
Cus cus cu morcov si ardei galben-3
Cus cus cu morcov si ardei galben-4
Cus cus cu morcov si ardei galben-5
Cus cus cu morcov si ardei galben-6
Cus cus cu morcov si ardei galben-7
Cus cus cu morcov si ardei galben-8

COMENTARII (10)

babi5 1

23.03.2014, 11:33

TAB1TA,deyutzky.MotanLaOale va multumesc din suflet

babi5 1

23.03.2014, 11:35

Valclaudia multumesc

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:55

Imi place mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41