Cus-cus si pui cu sos

de cccris in Paste, 8 Feb 2010 | 4668 vizualizari

 

Cus-cus = paste cu faina, lapte si ou

 

INGREDIENTE

  • un pahar cus-cus
  • 2 buc piept de pui
  • 2 conserve cu rosii cuburi  
  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • sare, piper
  • busuioc
  • boia dulce
  • putin sos Worcesteshire
  • putin sos HP
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus si pui cu sos:

Se rumeneste carnea, ceapa, se pun rosiile pasate, restul condimentelor si se lasa la fiert pina e carnea gatita si sosul putin scazut.

Cus-cus-ul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se pune peste carne.

 Pofta buna!

 

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S