De-ale gurii

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2016 | 4127 vizualizari

 

La picnic, la gradina , imi place sa-mi astept oaspetii cu masa pusa cu cate ceva de "ciugulit" . Asta asa, pe langa o gurita de ce doreste fiecare alcoolic sau ne . Sa nu zica ca au rabdat de foame in ograda mea pana s-au facut gratarele sau a fiert ceaunul.
 Cantitatile sunt aleatorii in functie de provizii si numarul de invitati. Principalul este ca fiecare sa-si gaseasca cate ceva de gustat !!!
 

 

INGREDIENTE

  • Slanina afumata
  • Salam de vanat
  • Salam uscat cu crusta de susan
  • Branza burduf
  • Cascaval Ementaler
  • Rulada cas afumat cu piper
  • Branza fetta
  • Ardei iuti marinati umpluti cu pasta branza
  • Masline verzi umplute cu migdale
  • Masline verzi umplute cu ansoa
  • Rosii cherry
  • Ardei iute verde
  • Gogosar
  • Ardei verde
  • Castraveti verzi
  • Ceapa rosie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA De-ale gurii:

  1. Spalati, curatati si feliati legumele.
  2. Sarati usor legumele.
  3. Feliati mezelurile.
  4. Feliati branzeturile.
  5. Asezati pe platouri ingredientele alternand mezelurile cu branzeturi si legume.
  6. Platourile trebuie facute cu putin timp inainte de servire pentru a avea aspect proaspat-apetisant.
  7. Nu uitati sa serviti langa platourile cu de-ale gurii paine proaspata.
  8. Painea sa fie cat mai diversificata: baghete, chifle, paine neagra.
  9. Cele trei platouri au fost servite la 16 persoane !!!

TIPS-URI

1

Platourile trebuie facute cu putin timp inainte de servire pentru a avea aspect proaspat-apetisant .

2

Painea servita sa fie cat mai diversificata: baghete, chifle, paine neagra

Daca ti-a placut reteta noastra "De-ale gurii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

13.10.2016, 14:44

Miki

Ancutsa 1

29.12.2018, 13:54

Ce frumos le-ai aranjat! Bune toate!

mihaelar63 1

29.12.2018, 14:11

Multumesc , Ancutsa !!! Acum ma tot uit si ma gandesc : Cati oameni am avut la masa si pe cine

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute din carne de porc