Degețele de pui în stil american

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2014 | 5883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os
  • 300 grame făină
  • 1 1/2 linguriță de sare
  • boia iute
  • boia dulce
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degețele de pui în stil american:

Pieptul de pui se taie fâșii. 

Se amestecă faina cu celelate condimente într-un bol încăpator. Se pun câteva fâșii de piept de pui în bolul cu fâină și se amestecă până sunt acoperite complet. 

Cu ajutorul unei spumiere, se scufundă fâșiile de piept de pui acoperite cu mixul de făină într-un bol cu apă. Se scurge bine și se adaugă înapoi în bolul de făină. Se acoperă din nou cu făină. Urmând acest procedeu se vor obține "fulgii" caracteristici degețelelor de pui în stil american. 

Se procedează la fel cu restul de piept de pui. 

Se prăjesc în baie de ulei până devin aurii. Se scot pe un grilaj din metal și se lasă la scurs. 

TIPS-URI

1

Se servesc cu sos de maioneză cu usturoi sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Degețele de pui în stil american" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui picante