Degetele de pui la cuptor

de Rocsi in Pui, 30 Oct 2011 | 8067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate piept de pui fara piele si os
  • 1 ou
  • 4 linguri apa minerala
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele de pui la cuptor:

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un servet.

Taiem fasiute pe lung,subtirele.

Le batem foarte putin cu ciocanul de snitele si le condimentam,pe ambele parti,cu sare si piper.

Oul il batem cu un praf de sare si un praf de piper.

Adaugam apa minerala,apoi faina,in ploaie.

Amestecam bine sa nu fie cocoloase,si faceti un aluat putin mai gros ca la clatite.

Intr-un bol punem putin pesmet.

Luam o tava si o tapetam cu hartie de copt.

Trecem fasiile de pui prin amestecul de ou,apoi prin pesmet si le asezam in tava.

Asa procedam pana le terminam pe toate de facut.

Intre ele punem bucatele de unt.

Dam tava in cuptorul incins.

Lasam degetelele pana prind o culoare usor aurie,apoi le intoarcem pe partea ailalta,sa prinda aceeasi culoare.

Cand sunt gata le soateti,le lasati putin sa se raceasca si serviti.

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la microunde