Degetele din piept de pui

de Merisor in Pui, 29 Ian 2014 | 21189 vizualizari

 

Invelis crocant si bun, iar interiorul condimentat si gustos, asta pot spune de aceste degetele.

 

INGREDIENTE

  • 650 gr piept de pui
  • 300 gr faina
  • 500 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita piper alb macinat
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • condimente Spicy & Hot
  • 1 lingurita sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele din piept de pui:

Amestecam, intr-un bol, faina cu piperul si boiaua de ardei.

Intr-un alt bol punem apa in care diluam putina sare.

Pieptul de pui il spalam si il portionam in fasii.

Presaram sare peste pieptul de pui si rasnim condimente.

Il amestecam sa se condimenteze si sareze uniform.

Luam cate o fasie din pieptul de pui, o trecem prin faina, apoi prin apa, iar prin faina si tot asa de cateva ori, la final prin faina.

Eu am facut aceasta operatie de trei ori.

Punem uleiul intr-o tigaie antiaderenta la incins si prajim fasiile de pui intorcandu-le de pe o parte pe alta sa se rumeneasca frumos si bine.

Sunt foarte bune mai ales servite langa o salata de legume!

TIPS-URI

1

Recomand a se intepa fasiile din piept de pui din loc in loc in timpul prajirii pentru a se patrunde bine, avand in vedere ca deasupra se formeaza foarte repede crusta de faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

diaconta 1

30.01.2014, 22:44

mi-au scapat printre degete

Aurelia 07_07 1

31.01.2014, 15:32

Ce bunatati !!!

Merisor 1

01.02.2014, 18:03

Va si va

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu piept de pui şi caşcaval