Degetele din piept de pui

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2010 | 6996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de piept de gaina
  • 60 gr de cascaval olandez ras
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele din piept de pui:

Pieptul de gaina se pune in congelador ca sa inghete .El se va taia mai bine in fasii egale cu un cutit bine ascutit.

Cascavalul se da prin razatoare, si  se introduce la microunda pentru 20 sec , ca sa se topeasca putin si sa se poata  lucra mai usor cu el.
Se scoate pieptul din congelator, se pune pe un fund de lemn si se taie in fasii lunguiete . Se bate usurel fiecare felie intre 2 pelicule cu un ciocanel de lemn ( optional) .In caz cand ati reusit sa taiati subtiri feliutele de carne, nu e nevoie sa le bateti.

Se adauga pùtin cascaval si se infasoara in minipapanasi lunguieti. Toti papanasii se dau prin faina si se aranjeaza pe un platou lat curat.

Se incalzeste bine tigaia cu ulei si se rastoarna toti minipapanasii in tigaie odata. In timpul prajirii se misca tigaia ,din cand in cand, in toate partile . Ei se rostogolesc in tigaie si sunt gata prajiti timp de 3-4 minute. Se prepara foarte repede , sunt molcuti si gustosi. Se pot folosi la diferite salate , unde este prezenta carne de gaina, in diferite sosuri,in supe . Se pot manca aparte cu o salata de legume proaspete. Pieptul de gaina la gust este uscat, dar in combinatie cu cascavalul, isi capata un gust mai placut si mai gustos.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Degetele din piept de pui 39852
retete culinare - Degetele din piept de pui 39853

COMENTARII (45)

anisoara 1

05.07.2010, 00:22

Nadina,

silvi0ara 1

05.07.2010, 12:06

Sunt sigura ca sunt foarte bune la cum arata.

anisoara 1

06.07.2010, 20:47

Da , sunt gustosi, si in sos alb cu ciuperci, si in salata indragita, , si cu o salata de legume proaspete, si la bere , ca aperitiv. Sunt gustosi , si se prepara foarte repede.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D