Delicioasa

de reisnaor_2006 in Prajituri, 9 Noi 2014 | 15155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • 100 gr nuca de cocos
  • 100 gr faina
  • 1 praf de copt
  • crema:
  • 100 gr unt
  • 1 galbenus de ou
  • 2 lg de cafea nedizolvata
  • 100 gr zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Delicioasa:

Albusurile le mixam impreuna cu un praf de sare, zaharul, galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt. Amestecam cu o spatula si adaugam si nuca de cocos. Ungem o tava cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia si dam la cuptor. Facem testul cu scobitoarea.

Crema o facem mixand untul la temperatura camerei impreuna cu galbenusul de ou, cafeaua si zaharul pudra.

Intindem crema pe blatul rece si mai lasam la frigider 10 minute.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Delicioasa 351486
retete culinare - Delicioasa 351487
retete culinare - Delicioasa 351488
retete culinare - Delicioasa 351489
retete culinare - Delicioasa 351490
retete culinare - Delicioasa 351491
retete culinare - Delicioasa 351492
retete culinare - Delicioasa 351493
retete culinare - Delicioasa 351494
retete culinare - Delicioasa 351495
retete culinare - Delicioasa 351496
retete culinare - Delicioasa 351497
retete culinare - Delicioasa 351498
retete culinare - Delicioasa 351499
retete culinare - Delicioasa 351500

COMENTARII (17)

mirela0911 1

11.11.2014, 12:06

Tare buna!

Bya Ralu 1

18.12.2015, 20:04

reisnaor_2006 1

19.12.2015, 13:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55